nieuws

Kadans koopt Kennispoort in Eindhoven

Beleggingen

Kadans koopt Kennispoort in Eindhoven
Kennispoort Eindhoven

Kadans Science Partner heeft het gebouw Kennispoort gekocht op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e).

Kennispoort heeft een oppervlakte van 8.100 m2 en omvat kantoren, een restaurant, een lobby en verschillende vergaderfaciliteiten. Het acht verdiepingen tellende gebouw wordt gebruikt door vijf partijen, waaronder de Kamer van Koophandel. De verkoper is de TU/e. De prijs is niet bekendgemaakt.

De verkoop van het gebouw is voor TU/e een stap naar een compactere universiteitscampus. Kadans Science Partner wil samenwerken met de TU/e zodat de gebruikers van Kennispoort verbonden blijven met de universiteitscampus. De TU/e en Kadans werken ook al samen in Den Bosch bij de exploitatie van voormalig klooster Mariënburg. Daar is vorig jaar de Jheronimus Academy of Data Science begonnen.

Reageer op dit artikel