nieuws

Rijksvastgoedbedrijf doet 200.000 m2 aan huurdeals

Transacties

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft in 2017 voor ruim 200.000 m2 verhuurbaar vloeroppervlak aan huurtransacties gesloten.

Rijksvastgoedbedrijf doet 200.000 m2 aan huurdeals
Eindhoven-Fellenoord

De gemiddelde huurprijs voor kantoorruimte bedroeg 144 euro per m2 verhuurbaar vloeroppervlak per jaar. Dat blijkt uit een publicatie over huurtransacties van de rijksoverheid op data.overheid.nl, het dataportaal van de Nederlandse overheid.

Verkooptransacties van het rijk zijn al sinds medio 2016 openbaar via data.overheid.nl. Nu zijn daar ook alle nieuwe huurtransacties over 2017 gepubliceerd. Hiermee levert het Rijksvastgoedbedrijf een bijdrage aan transparantie op de vastgoedmarkt. Cijfers over verkoop, verhuur en aanhuur door het RVB zullen vanaf nu elk jaar openbaar gemaakt worden.

Reageer op dit artikel