Heerlijkheid Mariënwaerdt huurt winkel

Heerlijkheid Mariënwaerdt huurt winkel

In het nieuwe landgoedcafé en winkel op de Korte Jansstraat 5 in Utrecht kunnen bezoekers vanaf september  biologische producten kopen en proeven die op het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt bereid worden.

In het nieuwe landgoedcafé en winkel  van 125 m2 op de Korte Jansstraat 5 in Utrecht kunnen bezoekers vanaf september  biologische producten kopen en proeven die op het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt bereid worden.  Onder de winkel bevindt zich ook nog een opslagkelder van 75 m2. De huur is aangegaan voor vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van nog eens vijf jaar.

Het Landgoed wil met deze eerste winkel in Nederland ‘het buitenspelen in de stad’ meer onder de aandacht brengen.

Het Landgoed Mariënwaerdt aan het riviertje de Linge in de Betuwe is al bijna drie eeuwen in bezit van één familie en behoort met 900 hectare tot de grootste landgoederen van Nederland. Met het eerste landgoedcafé en winkel zal Marienwaerdt het  buitenleven introduceren in de binnenstad van Utrecht. Aan de Korte Jansstraat 5 kan men terecht voor een vleugje nostalgie met smaak.

De verhuurder, een particulier belegger, werd geadviseerd door JB Retail in collegiale samenwerking met Van Rossum Makelaars.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.