nieuws

Rituals opent premium store in Mall of the Netherlands

Transacties

Unibail-Rodamco heeft met Rituals een nieuw huurcontract afgesloten voor een Rituals Premium Store in de te realiseren Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Rituals opent premium store in Mall of the Netherlands
Impressie interieur Rituals Premium store

De nieuwe winkel wordt met 178 m2 twee keer zo groot als de huidige winkel en krijgt een gevel van 7,5 meter hoog. De vestiging wordt voorzien van een zithoek en meerdere watereilanden, waar klanten de Rituals-producten kunnen ervaren met een kopje Rituals thee en een handmassage. Van het Rituals Premium-concept worden naar verwachting slechts tien winkels geopend in Nederland.

Het desbetreffende deel van het winkelcentrum waar de Rituals-winkel komt, zal in 2020 worden geopend. Afgelopen weken tekenden retailers als Sting, Costes, Douglas, Wagamama ook voor een vestigingen in het complex. Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2020 verder gaan als Mall of the Netherlands en wordt met ruim 117.000 m2 het grootste winkelcentrum van Nederland. Unibail-Rodamco investeert meer dan 500 miljoen euro in de vernieuwing en uitbreiding.

Reageer op dit artikel