nieuws

Just Brands huurt Haagse Blokker-winkel

Transacties

Fashionretailer Just Brands betrekt dit najaar de voormalige Blokker-winkel aan Spuistraat 16 in Den Haag.

Just Brands huurt Haagse Blokker-winkel
Spuistraat 16 in Den Haag

De organisatie achter onder andere de modemerken PME Legend, Vanguard en Cast Iron heeft daartoe een huurovereenkomst gesloten met HB Capital. De winkellocatie van 900 m2 is verdeeld over drie niveaus. Just Brands zal naar verwachting in het najaar van 2018 de deuren van deze nieuwe winkellocatie openen.

Just Brands huurt de winkel tegen een marktconforme huurprijs. Verhuurder HB Capital, een zelfstandige investeringsmaatschappij, is in deze transactie geadviseerd door KroesePaternotte. Brickstone Retail adviseerde huurder Just Brands. Blokker is bezig met de sluiting van ruim honderd winkels. Het moederconcern boekte in 2017 een recordverlies van 344 miljoen euro.

Reageer op dit artikel