nieuws

Yaskawa naar Brainport Industries Campus Eindhoven

Transacties

Yaskawa Benelux zal vanaf 1 december 2018 verhuizen naar de Eindhovense Brainport Industries Campus (BIC). Het bedrijf met dertig medewerkers gaat 1.000 vierkante meter huren in het Atrium.

Yaskawa naar Brainport Industries Campus Eindhoven

Yaskawa Benelux maakt onderdeel uit van Yaskawa Electric Corporation, die wereldwijd toonaangevend is in de productie van servo drives, frequentieregelingen, industriële robots en besturingstechniek.

De Brainport Industries Campus ligt vlakbij Eindhoven Airport, de A2/N2 en het Beatrixkanaal. De totale oppervlakte is 200 hectare, waarvan een derde deel wordt bebouwd met vijf grote bedrijfsgebouwen. Elk gebouw beschikt over gedeelde faciliteiten en kan telkens worden aangepast aan de veranderende eisen van gebruikers. Grenzen tussen bedrijven verdwijnen daardoor en dat maakt nieuwe samenwerkingsmodellen mogelijk. De ambitie is om de campus tot een internationale showcase te laten uitgroeien die de kracht van de toeleverketen in de regio versterkt.

Brainport Industries Campus is een ontwikkeling en realisatie van SDK Vastgoed namens VOF BIC. Dit behelst een samenwerking tussen de gemeente Eindhoven, Brainport Industries, de provincie Noord-Brabant en De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

Reageer op dit artikel