nieuws

Nieuwe huurders in Motion Building

Transacties

Kantoorgebouw Motion Building aan de Radarweg 60 in Amsterdam Sloterdijk heeft drie nieuwe huurders voor ruim 4.000 m2 kantoorruimte en 42 parkeerplaatsen.

Nieuwe huurders in Motion Building

Het gaat om het Fontem Ventures, Priogen Holding en Mitek Systems waarmee eind 2017 langjarige huurovereenkomsten zijn gesloten. Motion Building ligt aan de Radarweg 60 in Amsterdam Sloterdijk.

Fontem Ventures huurt 1.781 m2 kantoorruimte, Priogen Holding 1.137 m2 en Mitek Systems tekende voor 1.126 m2 kantoorruimte. Eerder in 2017 verwelkomde Motion Building ook al Orange Business Netherlands als nieuwe huurder voor 1.167 m² kantoorruimte.

Floris Tummers, Consultant bij vastgoedadviseur CBRE trad op namens de verhuurder. Over deze transacties zegt hij: ‘De positieve ontwikkelingen in Amsterdam Sloterdijk zorgen voor een transformatie naar een stedelijk werk- en woongebied met veel voorzieningen, dit heeft een sterke aantrekkingskracht op kantoorgebruikers. We zien bedrijven die al gevestigd zijn in Sloterdijk binnen het gebied blijven en in toenemende mate, (internationale) organisaties van binnen en buiten Amsterdam naar Sloterdijk verhuizen. Motion Building heeft hier goed op ingespeeld door op het juiste moment een grondige renovatie door te voeren.’

Motion Building is volledig gerenoveerd. Het full service kantoorgebouw heeft grote vloeren, een receptie, vergaderfaciliteiten, een restaurant, een coffeecorner, terrassen en ruime parkeervoorzieningen.

CBRE trad op voor de verhuurder, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. JLL trad als adviseur op namens Priogen Holding. Mitek Systems en Orange Business Netherlands werden geadviseerd door Colliers International. Fontem Ventures werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

 

Reageer op dit artikel