Verkoop The Hub Osdorpplein Amsterdam online vanwege corona

Verkoop The Hub Osdorpplein Amsterdam online vanwege corona

Vanwege het coronavirus is de verkoop van de appartementen The Hub op het Osdorpplein in Amsterdam online.

The Hub bestaat uit 37 appartementen van 47 tot 78 m2. In de eerste fase worden 18 appartementen in verkoop gebracht. Alle woningen worden compleet met keuken en badkamer opgeleverd. De appartementen staan midden in het centrum van Amsterdam Nieuw West aan het Osdorpplein met de Sloterplas en het park pal voor de deur.

Online verkoop

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat het verkoopproces met name online zal plaatsvinden. Er stond voor 17 maart een verkoopevent in theater De Meervaart gepland, maar deze is door de regels rondom corona geannuleerd. De inschrijving sluit maandag 30 maart om 12.00 uur en de toewijzing vindt door middel van een loting plaats.

Vernieuwing Osdorpplein

The Hub is een ontwikkeling van MRP Development. Op het Osdorpplein heeft MRP Development vier grote ontwikkelingen die de komende jaren zullen worden gerealiseerd. Centrum Nieuw-West, oftewel het Osdorpplein en omgeving, wordt de komende jaren grootschalig vernieuwd tot levendig stadscentrum met meer woningen, winkels, horeca en voorzieningen. Ook wordt het openbaar vervoer verbeterd en uitgebreid.

Jannike Huisman

Jannike Huisman

Online eindredacteur

Jannike Huisman is eindredacteur en is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de online content van Vastgoedmarkt. Ze houdt zich bezig met het redigeren van artikelen, contentoptimalisatie, bewaken van de planning en de verspreiding van de content via social media en de nieuwsbrief.