nieuws

VanWonen en Droste tekenen voor samenwerking Seahorse in Hengelo

Projectontwikkeling

VanWonen en Droste tekenen voor samenwerking Seahorse in Hengelo
Maarten Droste en Mireille Jeurnink

Droste is de beoogd aannemer voor de realisatie van 101 zogenaamde ‘nul op de meter’ woningen in de nieuwe wijk Seahorse in Hengelo. Op de provada tekenden ze een overeenkomst met VanWonen, ontwikkelaar.

Manager vastgoedontwikkeling Mireille Jeurnink zette samen met algemeen directeur Maarten Droste haar handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst voor Seahorse in Hengelo. Wat vroeger het terrein was van de Koninklijke Weefgoederen Fabriek (beter bekend onder de naam Seahorse), wordt nu getransformeerd naar een karakteristieke groene en hoogwaardige nieuwe woonomgeving. In de afgelopen periode is er intensief gewerkt aan de planvorming van deze plek.

Een deel van de unieke sheddaken uit het verleden zijn bewaard gebleven in het ontwerp. Ze worden verwerkt in een wijk met een zeer gevarieerd aanbod aan woningen: koop en huur. Duurzaamheid is een belangrijk aspect: alle woningen worden ‘nul op de meter-woningen’.

Reageer op dit artikel