Era Contour ontwikkelt woningproject in Bijlmermeer

Era Contour ontwikkelt woningproject in Bijlmermeer
binnentuin Mi Oso in Amsterdam-Zuidoost

Era Contour realiseert 84 huurappartementen en 42 ruime koopwoningen Amsterdam Zuidoost. Woningcorporatie Eigen Haard neemt de appartementen af.

De woningen komen tussen de Karspeldreef en Groesbeekdreef. Het project genaamd Mi Oso omvat ook een binnentuin. Mi Oso is ontwikkeld door TBI-onderneming ERA Contour en ontworpen door Geurst & Schulze architecten. De 42 eengezinswoningen bestaan uit drie verdiepingen met een woonoppervlakte van 111 tot 116 m2.

De woningen krijgen een veranda aan de voorzijde. De verkoopprijzen van de eengezinswoningen zijn tussen de 329.000 euro en 349.000 euro op basis van jaarlijkse canonbetaling. ERA Contour wil nog dit jaar starten met de bouw. De oplevering staat in voorjaar 2020 gepland. De verkoop van de woningen start op dinsdag 28 augustus.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.