nieuws

Transformatie voormalig postkantoor Enschede

Projectontwikkeling

Het voormalige postkantoor in Enschede aan de Boulevard 1945 in het centrum van de stad, staat sinds begin 2018 leeg en wordt grootschalig herontwikkeld.

Transformatie voormalig postkantoor Enschede

Het postkantoor wordt een multifunctioneel gebouw met een bioscoop, winkels, een horecaconcept en hoogwaardige kantoorvloeren verspreid over vier bouwlagen. Het kantoorconcept is zeer flexibel en kan volledig op maat worden toegepast voor elke huurder.Doel is een levendige verbinding te creëren tussen het van Heekplein en het Koningsplein in Enschede.

VUE Cinemas heeft de komst van de bioscoop onlangs definitief bevestigd en er is inmiddels een exploitatieovereenkomst getekend met de gemeente Enschede en Explorius Vastgoedontwikkeling. Deze overeenkomst is nodig voor de bestemmingsplanwijziging.

De start van de verbouwing en uitbreiding voor de biosoop, horeca en winkels staat gepland voor begin volgend jaar met de verwachting dat eind eind 2019 de opening zal zijn. De verbouwing van de algemene voorzieningen van de kantoorvloeren zal op korte termijn al worden uitgevoerd.

De verhuur van 3.325 m2 kantoorvloeren is inmiddels gestart en is in handen van internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel