RICS Regulated-certificaat voor AM

RICS Regulated-certificaat voor AM
Regulated by RICS-certificaat overhandigd aan AM

Wendy Verschoor, bestuursvoorzitter RICS in Nederland, heeft het Regulated by RICS-certificaat overhandigd aan AM.

AM-directeuren Ronald Huikeshoven MRICS, Gerhard Bolk MRICS en Raymon van Miltenburg MRICS kregen het certificaat op Provada uitgereikt. Ronald Huikeshoven: ‘AM kiest nadrukkelijk voor externe, onafhankelijke regulering van haar bedrijfsactiviteiten. Een belangrijke stap voor een partij, die multifunctionele gebieden met woningen, commercieel vastgoed en vrijetijds- en maatschappelijke voorzieningen ontwikkelt en dus midden in de Nederlandse samenleving staat.’

Ed Nypels: ‘RICS wordt steeds meer een partner van de professionele bedrijven in de sector, door het RICS-toezicht en -tucht, het bevorderen van het ethisch besef en het produceren van ethische standaarden, waar dienstverlener en opdrachtgever zich aan kunnen houden.’ Er zijn nu zestig RICS Regulated bedrijven in de Nederlandse vastgoedsector. Wereldwijd zijn dat er 10.000. De voorwaarden voor een RICS Regulated-bedrijf zijn dat de directie voor het grootste deel uit RICS-leden bestaat, dat er een transparante klachtenprocedure is en de juiste aansprakelijkheidsverzekering aanwezig is.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.