nieuws

Noordwijk krijgt 750 nieuwe woningen

Projectontwikkeling

De bouw is gestart van de eerste 113 woningen van Offem Zuid in Noordwijk is gestart, laten projectontwikkelaar BPD en Van Rhijn Projectontwikkeling weten.

Noordwijk krijgt 750 nieuwe woningen
Officiele handeling Offem-Zuid in Noordwijk

Alle woningen in deze eerste fase zijn al verkocht. Offem Zuid wordt een nieuwe woonwijk die de entree van Noordwijk verrijkt. Er komen totaal zo’n 750 woningen, waarvan BPD en Van Rhijn Projectontwikkeling er 240 ontwikkelen. Fase 1 bestaat uit 113 woningen, die zijn te verdelen in tien woningtypen. Er komen huizen langs de singel, starterswoningen, herenhuizen in de Nieuwe Voorstraat, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s.

De nieuwbouw is ontworpen door twee architecten; Architectenbureau van Manen en Venster Architekten. De verkoop van de volgende 49 woningen van Offem Zuid fase 2 staat gepland voor het eind van de zomer van 2018. Hier komen herenhuizen in de Nieuwe Voorstraat, rijwoningen, vier-onder-een-kapwoningen XL, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s in de landgoedzone.

Reageer op dit artikel