Noordwijk krijgt 750 nieuwe woningen

Noordwijk krijgt 750 nieuwe woningen
Officiele handeling Offem-Zuid in Noordwijk

De bouw is gestart van de eerste 113 woningen van Offem Zuid in Noordwijk is gestart, laten projectontwikkelaar BPD en Van Rhijn Projectontwikkeling weten.

Alle woningen in deze eerste fase zijn al verkocht. Offem Zuid wordt een nieuwe woonwijk die de entree van Noordwijk verrijkt. Er komen totaal zo'n 750 woningen, waarvan BPD en Van Rhijn Projectontwikkeling er 240 ontwikkelen. Fase 1 bestaat uit 113 woningen, die zijn te verdelen in tien woningtypen. Er komen huizen langs de singel, starterswoningen, herenhuizen in de Nieuwe Voorstraat, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa's.

De nieuwbouw is ontworpen door twee architecten; Architectenbureau van Manen en Venster Architekten. De verkoop van de volgende 49 woningen van Offem Zuid fase 2 staat gepland voor het eind van de zomer van 2018. Hier komen herenhuizen in de Nieuwe Voorstraat, rijwoningen, vier-onder-een-kapwoningen XL, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa's in de landgoedzone.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.