ANWB Badhoevedorp maakt plaats voor woonwijk

ANWB Badhoevedorp maakt plaats voor woonwijk
nieuwbouw ANWB Amsterdam Osdorp

Bohemen realiseert voor ANWB Wegenwacht een nieuw servicecenter in Amsterdam. Op en rond de te verlaten locatie in Badhoevedorp komen 1.200 woningen.

Dat bericht Bohemen. ANWB heeft de projectontwikkelaar ingeschakeld voor de turnkey ontwikkeling en realisatie van een nieuw pand op business park Amsterdam Osdorp. De bouw van het 1.625 m2 grote pand is al begonnen. De oplevering is gepland op 1 oktober. De nieuwbouw is ontworpen door Onno de Vries Architecten.

De ruimte die daarmee in Badhoevedorp vrijkomt, maakt deel uit van de grotere gebiedsontwikkeling als gevolg van de omlegging van de A9. De omlegging van de A9 en de daarop volgende gebiedsontwikkeling is een initiatief van Bohemen. De komende jaren worden in Badhoevedorp met samenwerkingspartners 1.200 woningen, een nieuw bedrijventerrein en een nieuw centrum ontwikkeld.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.