nieuws

ANWB huurt op Business Park Amsterdam Osdorp fase 1

Transacties

ANWB huurt op Business Park Amsterdam Osdorp fase 1
ANWB Wegenwacht op Business Park Amsterdam Osdorp

ANWB Wegenwacht maakt binnenkort een begin met de bouw van een nieuw onderkomen op Business Park Amsterdam Osdorp.

Op een van de laatst beschikbare kavels start ANWB met de bouw van haar nieuwe bedrijfshuisvesting dat in het derde kwartaal van 2018 wordt opgeleverd. Het nieuwe, duurzame pand is ontworpen door Onno de Vries Architecten en komt op een kavel van circa 5.900 m2.

ANWB verlaat komende zomer haar huidige vestigingsplaats in Badhoevedorp omdat daar de nieuwbouwwijk Quatrebras verrijst. De Wegenwacht gaat vanuit de nieuwe locatie de regio Amsterdam bedienen.

Stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud is erg trots dat in twaalf jaar tijd bijna alle kavels zijn uitgegeven.

Business Park Amsterdam Osdorp is gelegen in Amsterdam Nieuw-West, op tien minuten afstand van Schiphol en de Amsterdamse binnenstad. Er zijn zo’n twintig bedrijven op het terrein gevestigd, waaronder McDonald’s, Taylor Guitars, Rent-All/Focus Amsterdam, No Excess, Sanquin Bloedvoorziening, Corning Life Sciences, New Century Hotel en een tien lokale ondernemers. Het terrein is een gezamenlijke ontwikkeling van regionale gebiedsontwikkelaar SADC en de gemeente Amsterdam.

Reageer op dit artikel