nieuws

Heembouw levert nieuwbouw Mueller op

Projectontwikkeling

Heembouw heeft in Groenlo de ruim 20.000 m2 grote nieuwe bedrijfshuisvesting voor de Nederlandse tak van het Amerikaanse bedrijf Paul Mueller Company opgeleverd.

Heembouw levert nieuwbouw Mueller op
Nieuwbouw Mueller op bedrijventerrein Laarberg in Groenlo

Op bedrijventerrein Laarberg in Groenlo heeft de ontwikkelende bouwer op 2 maart een bedrijfspand met 18.000 m2 productiefaciliteit en 2.500 m2 kantoor opgeleverd. Habeon Architecten maakte het ontwerp. Omdat Mueller veel met RVS werkt, is gekozen voor een hightech uitstraling met metallic look.

Mueller is expert op het gebied van warmtewisseling en opslag van vloeistoffen. Tot nu toe was Mueller in Nederland gehuisvest op vier verschillende locaties, met het hoofdkantoor in Assen, twee productielocaties in Lichtenvoorde en een serviceorganisatie in Wesepe. In Groenlo worden deze locaties samengevoegd tot één bedrijf. De komende weken wordt de productiehal ingericht. Vanaf 9 april is de nieuwe locatie volledig operationeel.

Mueller is de Nederlandse vestiging van het Amerikaanse Paul Mueller Company, actief op het gebied van ontwerp, productie, installatie en onderhoud van melkkoelsystemen, kelderbiertanks en procestanks. In de ruim 70 jaar van haar bestaan heeft Mueller zich ontwikkeld tot een wereldwijd opererend specialist in procesoplossingen. Bij Mueller werken ongeveer 280 medewerkers.

Reageer op dit artikel