nieuws

Geijtenbeek en Becks van JLL naar 1530

Loopbaan

Geijtenbeek en Becks van JLL naar 1530
Team van 1530

Twee toppers van JLL stappen over naar 1530 Real Estate. Het Amsterdamse bedrijf gaat een bedrijfsruimte-afdeling starten.

Bas Geijtenbeek en Paul Becks stappen per 1 juni over naar vastgoedadviseur 1530 Real Estate. Beide treden toe als partner en gaan met hun jarenlange ervaring in logistiek en industrieel vastgoed de marktpositie van 1530 Real Estate op dit gebied verder uit bouwen.

Geijtenbeek en Becks hebben 11 jaar lang samen gewerkt bij JLL waar zij de basis hebben gelegd van het succesvolle Industrial & Logistics team. Onder leiding van Geijtenbeek was het team de laatste jaren marktleider. Bij 1530 zullen beide zich blijven focussen op aan/verhuur en beleggingen op gebied van logistiek en industrieel vastgoed.

Harde werkers, veel energie

Medeoprichter Landzaat is zeer verheugd met de komst van de twee nieuwe partners. ‘Wij kennen Bas en Paul al meer dan 10 jaar en door hun expertise en netwerk binnen de sterk groeiende logistieke markt was het voor ons een vanzelfsprekendheid om ze als partners te verwelkomen binnen ons team. Beide zijn experts binnen een specialistisch markt, zijn harde werkers met veel energie, ondernemend en hebben een groot netwerk. Dit is precies wat 1530 drijft in onze dagelijkse advisering. We kunnen ons nu breder in de markt positioneren en onze klanten op een breder vlak adviseren’.

1530 Real Estate is in 2016 opgericht in Amsterdam door Sander van Winterswijk, Martijn Smits en Paco Landzaat. Dit enthousiaste multidisciplinaire team, met een focus op de kantorenmarkt, heeft in 3 jaar tijd een solide en gezond kantoor in de markt gezet. Door het leveren van kwaliteit, ondernemerschap en vakbekwaamheid is 1530 Real Estate inmiddels een gerenommeerde vastgoedadviseur.

1530

In Amsterdam is 1530 het jaartal geweest waarin de vastgoedadvisering haar eerste stap richting volwassenheid heeft gemaakt. Makelaars en adviseurs dienden zich vanaf dat moment bij de burgemeester te melden om hun vakbekwaamheid en betrouwbaarheid te laten toetsen.

Reageer op dit artikel