Sophie Driessen naar Six Advocaten

Sophie Driessen naar Six Advocaten
Sophie Driessen, civiel bouwrecht

Een specialist in civiel bouwrecht en aanbestedingsrecht is aangetrokken door Six Advocaten.

Six Advocaten heeft per 1 mei 2019 haar commerciële vastgoedpraktijk versterkt met de komst van Sophie Driessen. Voorheen werkte zij als advocaat bij CMS in Amsterdam binnen de praktijkgroep Real Estate en Construction.

Driessen is gespecialiseerd in het vastgoedrecht, met een bijzondere focus op het (civiele) bouwrecht en het aanbestedingsrecht. Driessen houdt zich bezig met het civiele bouwrecht in de breedste zin van het woord. In dat kader treedt zij binnen en buiten rechte op voor onder meer opdrachtgevers, ontwikkelaars, aannemers en adviseurs.

Op het gebied van aanbestedingsrecht adviseert Driessen zowel aanbestedende diensten als (inschrijvende) ondernemingen en treedt zij op in aanbestedingsgeschillen.

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.