nieuws

Annemarie Jol van Van Wijnen naar AM

Loopbaan

Annemarie Jol (41) gaat werken bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. Als adjunct-directeur versterkt zij het team van AM Zuidwest.

Annemarie Jol van Van Wijnen naar AM
Annemarie Jol

Jol richt zich binnen AM op de aansturing van het team van ontwikkelingsmanagers en is ook verantwoordelijk voor het vertalen van ruimtelijke behoeften naar nieuwe gebiedsontwikkelingen en woon- en vastgoedconcepten in het regiogebied Zuid-Holland.

Vanaf 2017 was Annemarie Jol werkzaam bij Van Wijnen West als directeur Klant en Markt. Daarvoor was Jol werkzaam als regiomanager Zuidwest bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. In beide functies lag haar primaire focus op acquisitie en commercie.

Na haar studie HTS Bouwkunde aan de Hogeschool Brabant in Tilburg, heeft Jol de studie Bouwkunde aan de TU Delft afgerond. Daarna heeft zij verschillende functies bekleed vanuit diverse invalshoeken in de woningbouwsector in het regiogebied Zuidwest Nederland. Vanuit het werkveld van een ontwikkelende corporatie, commerciële ontwikkelaar, gemeente, institutionele belegger en ontwikkelende bouwer, heeft zij een brede ervaring opgedaan in de woningontwikkeling.

Reageer op dit artikel