Annemarie Jol van Van Wijnen naar AM

Annemarie Jol van Van Wijnen naar AM
Annemarie Jol

Annemarie Jol (41) gaat werken bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. Als adjunct-directeur versterkt zij het team van AM Zuidwest.

Jol richt zich binnen AM op de aansturing van het team van ontwikkelingsmanagers en is ook verantwoordelijk voor het vertalen van ruimtelijke behoeften naar nieuwe gebiedsontwikkelingen en woon- en vastgoedconcepten in het regiogebied Zuid-Holland.

Vanaf 2017 was Annemarie Jol werkzaam bij Van Wijnen West als directeur Klant en Markt. Daarvoor was Jol werkzaam als regiomanager Zuidwest bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. In beide functies lag haar primaire focus op acquisitie en commercie.

Na haar studie HTS Bouwkunde aan de Hogeschool Brabant in Tilburg, heeft Jol de studie Bouwkunde aan de TU Delft afgerond. Daarna heeft zij verschillende functies bekleed vanuit diverse invalshoeken in de woningbouwsector in het regiogebied Zuidwest Nederland. Vanuit het werkveld van een ontwikkelende corporatie, commerciële ontwikkelaar, gemeente, institutionele belegger en ontwikkelende bouwer, heeft zij een brede ervaring opgedaan in de woningontwikkeling.

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.