Dave Hendriks neemt afscheid van Savills

Dave Hendriks neemt afscheid van Savills

Dave Hendriks neemt na dertien jaar afscheid van vastgoedadviseur Savills.

Dat meldt Savills in een persbericht over indienststtreding van Kees van Vilsteren als co-head Valuation.

Van Vilsteren werkte vanaf eind 2004 veertien jaar binnen de afdeling Valuation van CBRE. Bij Savills gaat hij de verantwoordelijkheid voor het team Valuation delen met Martijn Onderstal. De benoemingen van Van Vilsteren en Onderstal tot co-heads Valuation gingen 1 maart 2019 in. Onderstal is sinds juni 2017 director bij Savills.

Scheidend managing director Valuation Dave Hendriks zegt: 'Ik ben zeer verheugd Kees te mogen verwelkomen bij Savills. Met het volste vertrouwen geef ik dan ook het stokje aan hem over. Na bijna dertien jaar bij Savills te hebben gewerkt, is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wens iedereen bij Savills veel succes en wil iedereen graag bedanken voor de afgelopen jaren.'

In januari heeft Hendriks ook bij Rics (Royal Institution of Chartered Surveyors) zijn bestuursfunctie neergelegd. Hij was daar vicevoorzitter en nam het voorzitterschap waar na het terugtreden van Wendy Verschoor. Hendriks is wel nog lid van de taxatiecommissie van Rics.

Peter Hanff

Peter Hanff

Senior redacteur

Studeerde in 1994 af aan de Radboud Universiteit op de eisen voor landen om toe te mogen treden tot de eurozone. Volgt het monetair beleid sindsdien met argusogen. Werkte als journalist voor onder meer De Gelderlander en het Hoger Onderwijs Persbureau. Is sinds 2007 redacteur bij Vastgoedmarkt en heeft de portefeuille financieel.