nieuws

John Giesen projectmanager gebiedsontwikkeling OML

Loopbaan

John Giesen projectmanager gebiedsontwikkeling OML
John Giessen

John Giesen is per 1 februari 2019 gestart als projectmanager gebiedsontwikkeling bij Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML).

Giessen heeft bouwtechnische bedrijfskunde gestudeerd en heeft in zijn loopbaan ruime ervaring opgedaan in projectontwikkeling. Voordat hij bij OML begon, was hij onder andere werkzaam bij Wonen Limburg, Moonen Projectontwikkeling en Nieuwe Borg. Bij OML gaat Giesen zich onder andere richten op de ontwikkeling van duurzaam multifunctioneel bedrijvenpark Zevenellen in Leudal.

Multifunctioneel bedrijvenpark Zevellen

In Haelen, gelegen in de gemeente Leudal, wordt door OML een duurzaam multifunctioneel bedrijvenpark van dertig  hectare ontwikkeld. Op en rondom bedrijvenpark Zevenellen worden momenteel onderzoek uitgevoerd naar de bodemkwaliteit en niet gesprongen explosieven. Daarmee wil OML bouwrijpe kavels realiseren waarmee ruimte wordt geboden aan bedrijven. De eerste kavels worden in het derde kwartaal van 2019 uitgegeven.

Reageer op dit artikel