nieuws

Bedrijfsopening nieuw expat-huisvestingsbedrijf Hello Housing

Loopbaan

Voormalig algemeen directeur van Actys Wonen, Emmy Schuit, start een nieuw expat-huisvestingsbedrijf, genaamd Hello Housing. Begin maart wordt de start van Hello Housing officieel ingeluid met een feestelijke opening. 

Bedrijfsopening nieuw expat-huisvestingsbedrijf Hello Housing

Hello Housing richt zich met haar dienstverlening op internationale bedrijven en het huisvesten van hun medewerkers.Door de marktkennis en het netwerk van het team, is Hello Housing in staat om woningen op A- locaties te huren en verhuren. Met een designteam wordt invulling gegeven aan de inrichting van de woningen. Duurzaamheid staat bij alles wat het bedrijf doet hoog in het vaandel. Middels community building wil Hello Housing onder andere bewustzijn creëren voor/over de diverse duurzaamheidskwesties.

Hello Housing heeft in november de aanbesteding van een grote multinational gewonnen en start medio 2019 met de expat-huisvesting voor de medewerkers. Schuit heeft eerder samengewerkt met grote multinationals voor het verzorgen van hun expat-huisvesting.

Reageer op dit artikel