Robert Lodder leidt CBRE Property Management Emea

Robert Lodder leidt CBRE Property Management Emea
Robert Lodder

CBRE heeft Robert Lodder per 1 januari 2019 benoemd tot managing director Property Management Emea.

In deze nieuwe rol is Lodder verantwoordelijk voor CBRE’s dienstverlening op het gebied van vastgoedbeheer in continentaal Europa.

Het team Property Management van CBRE houdt zich bezig met het duurzaam financieel, technisch en commercieel beheer van vastgoed. Het team helpt klanten met hun strategische beslissingen rondom de waarde-optimalisatie van commercieel vastgoed. Ook neemt het facilitaire zaken uit handen van vastgoedeigenaren en eindgebruikers.

Lodder moet de internationale samenwerking versterken. Ook zal hij zich met het team richten op het ontwikkelen van nieuwe, data- en technologie gedreven producten en processen.

Mark Spiering heeft per 1 januari de verantwoordelijkheden voor Property Management binnen Nederland overgenomen, als head of Property Management voor CBRE Nederland. Lodder rol blijft actief als bestuurslid van CBRE Nederland.

Peter Hanff

Peter Hanff

Senior redacteur

Studeerde in 1994 af aan de Radboud Universiteit op de eisen voor landen om toe te mogen treden tot de eurozone. Volgt het monetair beleid sindsdien met argusogen. Werkte als journalist voor onder meer De Gelderlander en het Hoger Onderwijs Persbureau. Is sinds 2007 redacteur bij Vastgoedmarkt en heeft de portefeuille financieel.