nieuws

Nieuw bestuur voor Jong Onroerend Goed Amsterdam

Loopbaan

Nieuw bestuur voor Jong Onroerend Goed Amsterdam
Amsterdam de 9 straatjes.

Jong Onroerend Goed Amsterdam (JOA), het platform van en voor jonge vastgoedprofessionals uit Amsterdam, heeft een nieuw bestuur voor 2019.

Het bestuur bestaat uit: Michelle van den Brink (CMS), Bram Djajadiningrat (BPD), Mareis Kreijkes (Universiteit van Amsterdam), Tim Burmanje (Stadkwadraat), Melanie Petit dit de la Roche (BPD) en Ewoud Tenhaeff (Vrije Universiteit Amsterdam).

JOA is een vastgoedplatform waarbinnen de leden kennis en informatie uitwisselen over (inter)nationale ontwikkelingen in het vastgoed. JOA maakt deel uit van een landelijk netwerk voor jonge vastgoedprofessionals (<40 jaar) uit verschillende disciplines van het vastgoed.

Reageer op dit artikel