Tim Kesseler naar Bouwinvest

Tim Kesseler naar Bouwinvest

Tim Kesseler (31) start per 3 december 2018 bij Bouwinvest Real Estate Investors als Portfolio Analyst Listed Investments binnen het International Investments team.

In deze nieuwe rol zal hij zich bezighouden met het analyseren van beursgenoteerde vastgoedaandelen en proposities, het beheer van de beursgenoteerde portefeuille en het nemen van investeringsbeslissingen.

Kesseler was de afgelopen vijf jaar werkzaam bij de European Public Real Estate Association (EPRA), de Europese brancheorganisatie voor beursgenoteerd vastgoed in Brussel, als Index & Research Analyst en later als Investor Outreach Analyst. Hij leverde ook de afgelopen twee jaar een maandelijkse bijdrage aan Vastgoedmarkt over de ontwikkelingen in beursgenoteerd vastgoed.

Na zijn studie International Business aan de Universiteit Maastricht startte hij zijn carrière bij GRESB.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.