nieuws

Patrick Barské nieuwe directeur Vastgoed bij Stadgenoot

Loopbaan

Patrick Barské nieuwe directeur Vastgoed bij Stadgenoot

Patrick Barské (37) is toegetreden tot de directieraad van de Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot. Per 1 november 2018 is hij de nieuwe directeur Vastgoed en Ontwikkeling.

Barské bekleedde verscheidene managementfuncties binnen de sector, onder meer bij het internationale bouwbedrijf Ballast Nedam, bij advies- & ingenieursbureau Arcadis en bij familiebedrijf Maeslanden-Vijverberg Makelaardij.

Bij Stadgenoot krijgt Barské de bedrijfseenheid Vastgoed en Ontwikkeling onder zijn hoede, met daarin de afdelingen Projectontwikkeling, Commercieel Vastgoed en Planmatig Onderhoud. Hij wordt verantwoordelijk voor onderhoud en doorontwikkeling van de vastgoedportefeuille van Stadgenoot. Die bestaat nu uit 30 duizend woningen, met name in de sociale huursector, en bijna 2 duizend bedrijfsruimten.

Patrick Barské volgt bij Stadgenoot Peter Kramer op. Kramer ging op 1 juli 2018 met vervroegd pensioen.

 

Reageer op dit artikel