nieuws

Partner Ad Buisman verlaat EY eind 2018

Loopbaan

Na ruim 35 jaar heeft partner Ad Buisman van EY besloten het bedrijf per 31 december 2018 te verlaten. Hij begint een zelfstandige adviespraktijk in de retail-, bouw- en vastgoedsector.

Partner Ad Buisman verlaat EY eind 2018
Ad Buisman

Buisman is 25 jaar partner bij EY geweest, op het laatst in de rol van Global Engineering & Construction Leader en partner bij het onderdeel Financial Advisory Services. Hij bekleedde nationale en internationale functies binnen en buiten EY, met als hoogtepunten zijn EMEIA sector voorzitterschap en zijn wereldwijde verantwoordelijkheid voor de bouwsector. Bij EY krijgt Buisman niet één opvolger, maar worden zijn taken verdeeld over een aantal collega’s.

Na aanvankelijk in de accountantspraktijk werkzaam te zijn geweest, heeft Buisman de laatste jaren de Financial Accounting Advisory Services verder uitgebouwd. Zijn carrière heeft hij echter grotendeels doorgebracht in de vastgoedsector. Ter gelegenheid van zijn  afscheid organiseert EY begin december 2018 een mini-vastgoedseminar met afscheidsreceptie met als sprekers onder andere ex-premier en external senior advisor bij EY Jan Peter Balkenende en Cor van Zadelhoff.

Buisman schreef de afgelopen jaren veel bijdragen over zijn vakgebied voor Vastgoedmarkt. Zo was hij auteur van de rubrieken Verslaggeving & Verslaglegging en Ontwikkelingen in IFRS.

Reageer op dit artikel