Nieuwe penningmeester voor Nevap

Nieuwe penningmeester voor Nevap

Maurice Kuijten is benoemd tot bestuurslid en penningmeester van Nevap, het kennis- en innovatie-platform in de vastgoedexploitatie sector.

Kuijten is werkzaam als directeur bij Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement, is Nevap-lid sinds 2015 en was lid van de kascommissie sinds 2017.

Afscheid werd genomen van Menso Oosting, directeur Fijn Wonen. Hij vervulde als penningmeester de maximale zittingstermijn van 6 jaar.

Met ingang van 22 november bestaat het bestuur uit: Alfred van den Bosch/Woonvisie (voorzitter), Maurice Kuijten/Van ‘t Hof Rijnland (penningmeester), Peter Sybesma/Vivo Wonen (portefeuille Klantwaarde), Joost Vooijs/Colliers International (portefeuille Business Innovatie), Jan-Maarten Elias/Unica Ecopower (portefeuille Risicomanagement & Portefeuillestrategie) en Edwin van de Woestijne/a.s.r. vastgoed vermogensbeheer (portefeuille Talent Ontwikkeling).

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.