nieuws

Marrit Laning nieuwe fondsdirecteur Redevco

Loopbaan

Redevco heeft Marrit Laning benoemd tot fondsdirecteur. Ze wordt verantwoordelijk voor fund management en portfolio platform.

Marrit Laning nieuwe fondsdirecteur Redevco
Marrit Laning Foto Arenda Oomen

Laning was hiervoor head of Research and Strategy van Redevco. Portfolio platform ontwikkelt best practices voor asset management. Ook speelt het platform een belangrijke rol in het innovatieteam van Redevco.

Vermogensbeheer namens derden maakt bij Redevco inmiddels 37 procent (bijna 2,7 miljard euro) van de totale portefeuille van 7,4 miljard euro uit. Vijf jaar geleden bedroeg dat bedrag nog nul. De vastgoedportefeuille van Redevco heeft in deze periode de lokale vastgoedmarkten met 200 basispunten per jaar verslagen met een rendement op investeringen van 9 procent per jaar.

Reageer op dit artikel