Tom de Keijzer naar Storage Share

Tom de Keijzer naar Storage Share

Per 1 augustus is Tom de Keijzer bij Storage Share gestart als acquisiteur. Hij bekleedde de afgelopen vier jaar meerdere functies binnen Deloitte Real Estate waarvan de laatste als senior consultant.

De Keijzer zal zijn brede vastgoedkennis en specialisme in commercieel vastgoed binnen Storage Share inzetten om samen met het team de bestaande portefeuille verder uit te bouwen.

Julian Doorten, mede-oprichter Storage Share: 'Met het aantrekken van Tom de Keijzer laten we onze ambitie in de markt zien en maken we de volgende stap naar een landelijk dekkend netwerk.'

Storage Share is het online platform waarop leegstaande kantoren tijdelijk of langdurig ingezet worden als opslaglocatie voor voornamelijk particuliere inboedels. Het in 2016 opgerichte platform heeft inmiddels 30+ kantoren in de verhuur voor onder andere Annexum, Camelot Europe, Heilijgers, MSeven, Merin en Sagax.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.