Gerda Stelpstra (Cushman) adviseur Well

Gerda Stelpstra (Cushman) adviseur Well
Gerda Stelpstra, Senior Consultant Workplace Strategy Cushman & Wakefield.

Gerda Stelpstra, Senior Consultant Workplace Strategy bij Cushman & Wakefield,  is benoemd tot adviseur in de adviesgroep Community van het International Well Building Institute (IWBI).

Het IWBI heeft een wereldwijd netwerk van specialisten en adviseurs benoemd die concepten gaan behandelen om gebouwgerelateerde maatregelen gericht op gezondheid en welzijn verder te onderzoeken, beter te begrijpen en nauwkeuriger te kwantificeren. IWBI heeft hiervoor tien Well-adviesgroepen geformeerd op de gebieden: Lucht, Water, Voeding, Verlichting, Beweging, Klimaatbeheersing, Materiaalgebruik, Geluid, Mentale gezondheid en Community. Gerda Stelpstra, Senior Consultant Workplace Strategy bij internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield is benoemd tot adviseur in de adviesgroep Community.

De Community-adviesgroep van IWBI richt zich op de aspecten: toegang tot essentiële zorg, bevordering van gezondheid op de werkplek, en werkplekinrichting voor nieuwe ouders.

De adviseurs gaan in kaart brengen wat de specifieke behoeften zijn, wat de impact is van maatregelen en hoe een geïntegreerde ‘community-op-het-werk’ bijdraagt aan gezondheid en welzijn. Belangrijke aspecten binnen de community-gedachte zijn sociale gelijkheid, maatschappelijke betrokkenheid en de toegankelijkheid van werkplekconcepten in organisaties.

Alle Well-adviesgroepen bestaan uit een verzameling toonaangevende professionals, praktijkmensen en experts die zich in elk geval voor een jaar hebben verbonden aan de adviesgroepen. In totaal zijn er meer dan 100 professionals afkomstig uit 20 landen benoemd in een van de tien adviesgroepen.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.