nieuws

YTA-finalist Tim de Vries stevig aan kop op internet

Loopbaan

Met nog slechts enkele dagen te gaan heeft finalist Tim de Vries zijn koppositie in de stemming op internet voor de funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018 verder versterkt.

YTA-finalist Tim de Vries stevig aan kop op internet

De Vries, (28), consultant Office Agency Cushman & Wakefield, heeft tot dusverre 789 stemmen vergaard oftewel 34 procent van het totaal. Marieke Dessauvagie (29), hotel consultant Colliers International, die lange tijd aan kop liep, moest een paar weken geleden haar positie afstaan aan De Vries. Zij heeft tot dusverre 575 stemmen behaald (24,8 procent). Remco van der Mije (33) , Head of Strategic Consultancy Corporate Solutions JLL, staat op de derde plek met 532 stemmen ((22,9 procent).

Tot nu toe zijn 2.317 stemmen uitgebracht. Daarvan zijn er 421 gegaan naar de twee YTA-kandidaten die tijdens de eerste ronde zijn afgevallen. Lezers en bezoekers van de website kunnen tot en met 5 juni hun stem uitbrengen op een van de drie finalisten. Lees ook hun profielen.

Slotdebat

Wie van hen de Young Talent Award wint, zal blijken na het slotdebat dat op 7 juni tijdens Provada 2018 plaatsvindt.
Het slotdebat  begint om 11.00 uur op het Transformatieplein van Vastgoedmarkt (Hal 11 – Stand 11). Voor het slotdebat is dit jaar een andere opzet gekozen dan voorgaande edities. Elke finalist krijgt tijdens Provada de kans zijn/haar kennis van de branche te tonen in een pitch. Op basis van een object dat op funda in business staat, zet de finalist een strategie uiteen voor het betreffende object. Hoe zie jij de marktkansen voor het object? Voor welk type gebruiker leent het zich? En voor welk type belegger? Adviseer je verhuur of juist verkoop? Wat is je prijsvoorstel en hoe ga je de markt benaderen. Het zijn een paar voorbeelden van vragen waarvan de jury verwacht dat de finalisten een haarscherpe visie geven in hun pitch.

Puntentelling

De winnaar wordt op drie onderdelen bepaald: het aantal stemmen op de website (1/3) en de jurycijfers voor de inzet in het tweede debat (1/3) en het cijfer voor de blog (1/3). De behaalde punten in de eerste ronde tellen niet mee voor de finale, met uitzondering dan van de vergaarde stemmen op internet. De uitreiking van de award is om 12.00 uur op de stand van funda in business (hal 10, stand 23).

Reageer op dit artikel