nieuws

Mulder directeur bij MeyerBergman Erfgoed

Loopbaan

MeyerBergman Erfgoed Groep heeft Peter Mulder (42) aangesteld als directeur van het ontwikkelingsbedrijf binnen de groep.

Mulder directeur bij MeyerBergman Erfgoed
Peter Mulder

Mulder was de afgelopen jaren bij NS Stations werkzaam als directeur Vastgoed. Binnen het team MeyerBergman Erfgoed Groep gaat hij leiding geven aan alle ontwikkelingen binnen de projecten, waaronder Paleis Soestdijk en Buitenplaats Doornburgh in Maarssen.

Ton Meijer, DGA MeyerBergman Erfgoed Groep, is blij met zijn aanstelling. ‘Erfgoed is niet zo maar vastgoed. Herontwikkeling van monumentaal erfgoed is zeer actueel en onderdeel van de identiteit van ons allemaal. Dat betekent een maatschappelijke verantwoordelijkheid. In dat opzicht is Mulders ervaring bij NS Stations van grote waarde.’

Peter Mulder, directeur MeyerBergman Erfgoed Ontwikkeling, stelt dat hij zijn brede ervaring met de (her)ontwikkeling van complexe, binnenstedelijke gebieden, waar commercie en maatschappelijke relevantie en publiek en privaat samenkomen, uitstekend kan gebruiken in deze nieuwe functie. MeyerBergman Erfgoed Groep heeft bijna vijftig jaar ervaring met complexe (binnen)stedelijke ontwikkelingsopgaven, zoals de Westergasfabriek in Amsterdam.

Reageer op dit artikel