nieuws

Arno Ruigrok verlaat Multi

Loopbaan

Arno Ruigrok neemt afscheid van Multi na ruim 18 jaar in diverse functies voor het bedrijf gewerkt te hebben op het gebied van onderzoek, conceptontwikkeling, marketing en acquisitie.

Arno Ruigrok verlaat Multi
Arno Ruigrok

Daarnaast vertegenwoordigde Ruigrok Multi in menig extern netwerk. Per 1 april 2018 start Arno Ruigrok een eigen bedrijf ‘Arno Ruigrok – PlacesPropertiesPeople‘, waarmee hij zich richt op overheden en marktpartijen voor onderzoek, advies en interim-management op het gebied van ruimtelijke ordening en vastgoed, met name centrumlocaties.

Managing director Francoise Dechesne van Multi Netherlands/Belgium dankt Ruigrok voor zijn inzet en betrokkenheid in de afgelopen jaren en wenst hem veel succes in de toekomst. ‘Met zijn uitgebreide kennis van het Nederlandse retaillandschap heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan een groot aantal winkelprojecten van Multi.’

Arno Ruigrok kijkt met trots en genoegen terug op zijn tijd bij Multi. ‘Na al die jaren met veel plezier voor Multi gewerkt te hebben, is het tijd voor een volgende stap die mij een professionele uitdaging geeft. Bij Multi heb ik de mogelijkheid gehad om met enthousiaste en professionele collega’s aan beeldbepalende winkelprojecten te werken in Nederland en internationaal.’

Reageer op dit artikel