nieuws

Ron Haerkens versterkt team AM Real Estate Development

Loopbaan

Bij AM Real Estate Development gaat Ron Haerkens (24) als projectcoördinator aan de slag.

Ron Haerkens versterkt team AM Real Estate Development
Ron Haerkens

Haerkens gaat zich richten op de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed met een focus op retailprojecten.
Eind januari 2018 heeft Ron Haerkens de masterstudie Real Estate Management & Development afgerond aan de Technische Universiteit Eindhoven. Als afstudeeronderzoek heeft Ron onderzocht wat de effecten zijn van online winkelen op de voorkeuren van consumenten voor de fysieke winkelomgeving. Het onderzoek heeft Ron uitgevoerd bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Hij heeft dit gecombineerd met een stage, waarbij hij het ontwikkelteam en het acquisitieteam heeft ondersteund.

Reageer op dit artikel