nieuws

Cushman & Wakefield breidt retailteam uit

Loopbaan

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft het Retail Agency team uitgebreid met drie nieuwe consultants.

Cushman & Wakefield breidt retailteam uit

Het team is verantwoordelijk voor aan- en verhuur en huurherzieningen van winkelvastgoed in Nederland. Het team telt momenteel 15 professionals en valt onder de verantwoordelijkheid van Arjen Boesveldt, International Partner van Cushman & Wakefield.

Jean-Marie Mulkens (36) is op 1 maart 2018 gestart als Associate. Mulkens is afkomstig van Bettings o.g. waar hij de afgelopen 7 jaar werkte als vastgoedadviseur. Daarvoor was hij vier jaar werkzaam als makelaar in Amsterdam bij Makelaardij de Nederlanden. Bij Cushman & Wakefield gaat Mulkens zich richten op het adviseren en begeleiden van nationale en internationale beleggers en retailers voor de aan- en verhuur van high street locaties.

Frank van der Hulst (27) is op 1 februari 2018 gestart als junior consultant. Van der Hulst heeft een Bachelor Rechtsgeleerdheid en een Master Internet, Intellectueel eigendom en ICT behaald aan de VU in Amsterdam. Daarnaast heeft Van der Hulst tijdens zijn studie veel juridische kennis opgedaan als stagiair bij onder andere Kennedy Van der Laan en de Juridische afdeling van Schiphol Group. Halverwege 2017, na zijn studie, is hij een traineeship commercieel management gestart bij Decathlon in Amsterdam.

Thibaut Goede (24) is op 15 februari 2018 gestart als consultant. Goede is afkomstig van KS Bedrijfsmakelaars in Amsterdam waar hij ruim twee jaar als junior makelaar heeft gewerkt. Goede heeft een studie Commerciële Economie voor Toekomstig Ondernemers afgerond en internationale ervaring opgedaan tijdens een minor International Business aan de universiteit van Castellanza in Italië.

 

Reageer op dit artikel