Rudy Stroink zet Utrechtse woning te koop

Rudy Stroink zet Utrechtse woning te koop
Oudegracht 369H, Utrecht

Voormalig TCN-topman Rudy Stroink en zijn vrouw Saskia van Bohemen hebben hun woning in het centrum van Utrecht te koop gezet.

Dat blijkt uit de plaatsing op huizensite Funda. De vraagprijs bedraagt 1,85 miljoen euro. Het gaat om het in 2009 tot woning getransformeerde bedrijfspand van de voormalige bierbrouwerij de Boog aan de Oudegracht 369 H.

Stroink en Van Bohemen zijn in afwachting van de uitspraak in de rechtszaak tegen hen waarin zij worden verdacht van omkoping van een directeur van zoekmachinebedrijf Google.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.