nieuws

NSI wint eerste JLL Real Excellence Award

Financieel

JLL stopt met het uitdelen van gouden en groene bakstenen. De stenen zijn samengesmolten tot de JLL Real Excellence Award, die in 2018 gaat naar vastgoedbelegger NSI.

NSI wint eerste JLL Real Excellence Award
JLL Real Excellence Award

De nieuwe award werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse JLL-evenement Realwise in de Hermitage in Amsterdam. Ceo Pieter Hendrikse kondigde de winnaar NSI aan, maar er was geen vertegenwoordiger van het bedrijf aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen.

Dat werd elegant opgelost met een vooraf opgenomen videoboodschap van ceo Bernd Stahli en cfo Anne de Jong van NSI, die op het moment van de uitreiking op tournee in Londen waren. NSI ontvangt de prijs voor de ingrijpende transformatie van de onderneming die onder leiding van Stahli is ingezet, legde Hendrikse uit.

De prijs, vervaardigd uit edelplastic, oogt als een ensemble van kantoortorens in de kleurstelling van het JLL-logo.

Foto's

Reageer op dit artikel