nieuws

Nieuwe actie van Fiod in Eurocommerce-zaak

Financieel

De Fiod heeft op 12 september in Gorssel oud-Eurocommerce-directeur Ger Visser, zijn vrouw, zoon en dochter gearresteerd. Drie van hen zijn weer vrijgelaten.

Nieuwe actie van Fiod in Eurocommerce-zaak
Ger Visser

Dat schrijft dagblad De Stentor. Of Ger Visser de enige is die nog in hechtenis zit, is niet bekend. Het Landelijk Parket heeft laten weten dat de arrestaties te maken hebben met een nieuw strafrechtelijk onderzoek naar valsheid in geschrifte, weet het FD te melden. De Fiod-actie komt op een moment dat het hoger beroep van Ger Visser tegen zijn veroordeling eind 2016 tot drie jaar cel aanstaande is.

Het hoger beroep, dat op 17 oktober dient, is ook ingesteld door Ger Visser junior. Dit voorjaar eiste de familie nog 785 miljoen euro van voormalig Eurocommerce-financier Rabobank wegens schending van de zorgplicht.

Reageer op dit artikel