nieuws

Wat betaalde Syntrus voor winkelcentrum Westerkoog?

Beleggingen

Wat betaalde Syntrus voor winkelcentrum Westerkoog?
Winkelcentrum Westerkoog aan de Molenwerf in Koog aan de Zaan - foto Syntrus Achmea

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft winkelcentrum Westerkoog in Koog aan de Zaan gekocht voor het Achmea Dutch Retail Property Fund.

Westerkoog heeft een oppervlakte van circa 5.000 m2 en is volledig verhuurd. Het winkelcentrum huisvest supermarkten Deen en Dekamarkt en heeft een compleet aanbod voor de bewoners van de wijk Westerkoog en omliggende wijken. De negentien huurders vormen een mix van lokale ondernemers en landelijke ketens zoals Blokker, Kruidvat, Zeeman en New York Pizza.

Syntrus Achmea werd commercieel geadviseerd door Retail Capital, technisch door CVO Group en juridisch door Nauta Dutilh. Namens verkoper Dela Vastgoed traden Colliers International en JLL gezamenlijk op als commercieel adviseur. Houthof heeft Dela Vastgoed juridisch bijgestaan.

De prijs bedroeg 17.580.007 euro, blijkt uit de akte van levering.

Reageer op dit artikel