nieuws

Kennedyplein 300 Eindhoven verkocht

Beleggingen

Het kantoorgebouw Kennedyplein 300 in Eindhoven verkocht door Lloyd Fonds. Dat is het gebouw vlakbij The Flying Pins.

Kennedyplein 300 Eindhoven verkocht
Kennedyplein-300-Eindhoven

Aberdeen Standard Investments heeft het verworven, voor European Balanced Property Fund. Het kostte 45,5 miljoen euro. Het gebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 15.350 m2 en heeft 70 parkeerplaatsen in de garage onder het kantoor.

Zorgverzekeraar VGZ huurt het pand in zijn geheel en voor een lange tijd. Kennedyplein 300 is een hoogwaardig kantoorgebouw op het centraal station, in het hart van het Kennedy Business District in Eindhoven. Het staat recht achter het beeldbepalende kunstwerk De Gele Kegels oftewel de  Flying Pins, je rijdt er echt recht op het gebouw als je Eindhoven-centrum binnen komt.

Eindhoven is een van de snelst groeiende steden van Nederland en geldt als één van de slimste en meest innovatieve steden in Nederland. Het centraal station van Eindhoven is recent verbouwd en toekomstbestendig gemaakt. Het stationsgebied zal de komende jaren worden ontwikkeld tot een hoogwaardig gemengd gebied met een excellente bereikbaarheid.

Gert-Jan Kapiteyn, Fund Manager van het Aberdeen European Balanced Property Fund: ‘Dit is een uitstekende transactie voor het fonds. Het kantoorgebouw is perfect gelegen in het centrum van Eindhoven en ligt op loopafstand van het centraal station met uitstekende parkeervoorzieningen. Het kantoor heeft een flexibele indeling en bevindt zich in een uitstekende onderhoudsstaat.’

Aberdeen Standard Investments is juridisch geadviseerd door Van Doorne, technisch geadviseerd door Savills en commercieel geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Lloyd Fonds is juridisch geadviseerd door De Advocaten van Van Riet en Hermans & Schuttevaer notarissen, en commercieel door Innova Investments.

Reageer op dit artikel