nieuws

Certitudo verkoopt logistiek complex Gameren

Beleggingen

Certitudo Capital heeft een logistieke centrum aan Middelkampseweg 1 in Gameren van 31.000 m2 verkocht aan Groep Coenen.

Certitudo verkoopt logistiek complex Gameren
Middelkampseweg 1 in Gameren

Dat meldt Certitudo Capital in een bericht zonder financiële details. De koopsom van het pand bij Zaltbommel bedraagt 9,12 miljoen euro, blijkt uit Kadastergegevens. Als koper noemt het Kadaster de bv Berlin Invest Netherlands. De verkoop vond plaats op 29 juni.

Het object is verhuurd aan de Familie van Tuyl die onder de naam Van Soest Coldstores Gameren het koel- en vriescomplex exploiteert. Het complex bestaat uit 17.000 m2 koel- en vriesopslag, 13.000 m2 logistiek vastgoed en 1.000 m2 kantoorruimte. Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger in Den Bosch.

Reageer op dit artikel