Propertize-vehikel verkoopt woningen Eindhoven

Propertize-vehikel verkoopt woningen Eindhoven
wooncomplex Roland Garros in Eindhoven

Een particuliere belegger heeft 25 appartementen in het wooncomplex Roland Garros in Eindhoven gekocht. Het complex heeft in totaal 59 appartementen.

Roland Garros is gebouwd in 2012 en ligt aan het Meerplein. De 25 appartementen zijn 84 tot 112 m2 groot en worden verhuurd in de vrije sector. Alle woningen hebben een eigen berging en een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

De appartementen liggen boven winkelcentrum Meerhoven. Dit winkelcentrum heeft meerdere winkels, zoals Hema, Kruidvat, Jumbo en Albert Heijn. Meerhoven is een nieuwbouwwijk, waar ook de eerste 3D-geprinte woningen ter wereld zullen verrijzen. De verkoper is LSREF5 Solit Meerhoven, dat gemanaged wordt door Propertize. Zij werden geadviseerd door Colliers International en juridisch begeleid door DLA Piper.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.