artikel

CBRE Global Investors: 10e Responsible Investment Report

Beleggingen

CBRE Global Investors: 10e Responsible Investment Report

Klimaatverandering, sociale transities, veranderingen in geopolitieke structuren en de mondiale economische orde hebben impact op de manier waarop we wonen, werken en leven.

Met thema’s zoals de verdichtingsopgave van onze steden en tekorten aan woningen voor bepaalde doelgroepen als gevolg. Als institutionele beleggers vinden we het belangrijk om duurzaam te beleggen, ons aandeel te leveren aan het tegengaan van klimaatverandering en maatschappelijk verantwoord te investeren. Niet alleen voor onze investeerders, maar ook voor al onze stakeholders.

In het tiende Responsible Investment Report van CBRE Global Investors Nederland informeren we u over onze voortdurende inspanningen om de prestaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord investeren in ons bedrijf te verbeteren. Door dit in onze dagelijkse activiteiten te implementeren, hebben we de mogelijkheid om het effect van de gebouwde omgeving op klimaatverandering te verlichten.

Download het rapport (pdf): Responsible Investment Report

Dit artikel is geschreven door CBRE Global Investors. Bezoek het partnerdossier van CBRE Global Investors op Vastgoedmarkt.nl.

Reageer op dit artikel