Dynamis vormt sinds 1993 een samenwerkingsverband van makelaars, taxateurs, beheerders en financieel adviseurs. De organisatie telt 13 leden, 52 vestigingen, ruim 550 vastgoedprofessionals en is zowel regionaal als landelijk actief.

Dynamis

Hoofdkantoor

Utrecht

Aantal werknemers

550

Type

Makelaar

Activiteiten

Wonen, Kantoren, Retail

Provada

Hal 10, Stand 31

Jeroen Kroondijk
Jeroen KroondijkAlgemeen Directeur
Martijn Haanappel
Martijn HaanappelManager Research & Consultancy
Hélène van de Giessen
Hélène van de GiessenManager Marketing & Communicatie
Uitponding woningen voor Heimstaden
Uitponding woningen voor Heimstaden
Dynamis' partners ondersteunen Heimstaden bij de verkoop van woningen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Limburg. Hiermee verzorgt Dynamis landelijk de uitponding van het grootste deel van de portefeuille."

Dynamis op PROVADA

Als vastgoed dienstverlener zorgt Dynamis er tijdens de PROVADA voor dat collega’s en hun gasten elkaar kunnen ontmoeten. Het uitgebreide programma bestaat uit diverse netwerkmomenten, expert sessies, lunchmeetings en borrels. Kom langs en ontdek wat wij voor jouw vastgoeduitdaging kunnen betekenen!

Programma Provada

Elke ochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur

Research Rocks!

Iedere ochtend trapt Dynamis research af met inhoudelijke presentaties over diverse thema’s (retail, nieuwbouw, kantoren, etc.). Bovendien wordt er op dinsdagmiddag een White Paper gepresenteerd ‘BREEAM-CERTIFICATEN: DE DUURZAME BOOST VOOR LOGISTIEK VASTGOED’, welke in samenwerking met Panattoni en LXA-advocaten tot stand is gekomen.
Dinsdag 11 juni 16.30 uur tot 19.00 uur

De Logistieke Cocktailparty

Tout Logistiek Nederland komt op dinsdagmiddag samen op de stands van Dynamis en Panattoni voor Dé Logistieke Cocktailparty. Onder het genot van Top-cocktails (verzorgd door de cocktailshakers van Bacardi) is dit HET netwerkevent voor Logistiek tijdens de PROVADA.
Woensdag 12 juni 16.00 uur tot 19.00 uur

Bier & Bitterballen Borrel

DE netwerkborrel die je niet mag missen! Als langst bestaande borrel tijdens de PROVADA is het afsluiten van de woensdag bij Dynamis een traditie geworden. Zorg dat je er dit jaar op tijd bent en bemachtig één van de gepersonaliseerde bierpullen met je eigen naam. See You There!
Donderdag 13 juni 12.00 uur tot 16.00 uur

Speeddate

Ben jij student of opzoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Kom speeddaten bij Dynamis en ontdek of wij de match-made-in-heaven zijn. Durf jij het aan om met ons op date te gaan?
Donderdag 13 juni 12.30 uur tot 15.30 uur

Tour PROVADA

Best spannend om als student voor het eerst naar de PROVADA te komen. Wie zijn al die bedrijven en standhouders en hoe kom ik met ze in gesprek? Met ‘Tour PROVADA’ helpen wij je letterlijk op weg. Wandel mee en bezoek 5 standhouders die zich aan jou presenteren. Om 16:00 komen alle studenten weer samen bij Dynamis voor de Pubquiz en netwerkborrel. Hoe mooi kan je dagje PROVADA zijn!
Nedcon koopt kantoor Rabobank in Doetinchem

Nedcon koopt kantoor Rabobank in Doetinchem

BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft namens Rabobank haar kantoorpand in Doetinchem van circa 5.428 vierkante meter verkocht aan Nedcon B.V. Het pand, gelegen op de hoek van de Ambachtstraat 4 en de Terborgseweg 100, 102, 104A en 104B, pal naast het NS- en busstation, wordt door Nedcon als hoofdkantoor in gebruik genomen.

Terre des Hommes verkoopt kantoorpand in Den Haag

Terre des Hommes verkoopt kantoorpand in Den Haag

Stichting Terre des Hommes, de internationale organisatie die al zestig jaar strijdt tegen de uitbuiting van kinderen wereldwijd, gaat verhuizen en heeft haar kantoorpand van circa 2.016 vierkante meter verhuurbaar vloeroppervlak op de hoek van de Zoutmanstraat 44 en Prins Hendrikplein 9 in Den Haag verkocht.

Zara Home verhuist naar de Hoogstraat in Den Haag

Zara Home verhuist naar de Hoogstraat in Den Haag

Aan de Hoogstraat 5 en Buitenhof 55-60 in Den Haag opent Zara Home naar verwachting deze zomer haar deuren. Hiermee verdubbelt Zara Home het aantal vierkante meters.

Belegger koopt leeg winkelpand aan Boulevard Heuvelink in Arnhem

Belegger koopt leeg winkelpand aan Boulevard Heuvelink in Arnhem

BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, heeft de winkelruimte aan de Boulevard Heuvelink 3 in Arnhem verkocht.

Dynamis: groeiende schaarste op kantorenmarkt, opname gedaald

Dynamis: groeiende schaarste op kantorenmarkt, opname gedaald

De schaarste aan kwalitatief hoogwaardige kantoorruimte is vorig jaar toegenomen, meldt Dynamis. Met name in het kleine segment zorgt dat voor minder opnames; kantoorgebruikers stellen hun verhuisbeslissingen momenteel uit. De mediane huurprijs ging in 2022 met 4 procent omhoog.

Empty nester verkast alleen naar 'normale woning'

Empty nester verkast alleen naar 'normale woning'

Een klassieke seniorenwoning verleidt senioren nauwelijks om door te stromen naar een kleinere woning en zo plaats te maken voor starters die juist op zoek zijn naar een huis. Met het juiste 'woonproduct' voor senioren wordt de woningmarkt volgens Dynamis, AM en Whooz wel vlotgetrokken. 

'Wat de gek ervoor geeft': Risico van overbieden blijft beperkt

'Wat de gek ervoor geeft': Risico van overbieden blijft beperkt

Het is in deze tijden vechten om iedere woning die vrijkomt. Vooral particulieren en hun makelaars halen alles uit de kast om succesvol te kunnen bieden. Volgens Baldwin Poolman, directeur Dynamis Taxaties, staat er altijd een reële waarde tegenover de transactieprijs.

Kantoren in Zwolle

Minder kantoren verkocht of verhuurd in crisisjaar 2020

In het coronajaar 2020 zijn veel minder kantoorruimten verkocht of verhuurd in vergelijking met een jaar eerder. Vooral grote bedrijven stelden beslissingen over huisvesting uit, meldt Dynamis in een rapport.

Woningzoekers slaan massaal hun slag tijdens coronacrisis

Woningzoekers slaan massaal hun slag tijdens coronacrisis

In 2020 heeft een groot aantal woningzoekers hun doel kunnen verwezenlijken en een huis gekocht. Sinds het begin van de coronacrisis is het aantal verkopen flink gestegen.

Sjoerd Roelofs

Roelofs nieuwe voorzitter Dynamis Logistiek

Sjoerd Roelofs van het kantoor Strijbosch Thunnissen Makelaars is de nieuwe voorzitter van Dynamis Logistiek. Roelofs zal de taken en werkzaamheden overnemen van Arjan Rens van het kantoor HRS Makelaars.

Het centrum van Zwolle, begin dit jaar nog uitgeroepen tot beste binnenstad

Hartje (Rand)stad minder populair in tijden van corona

Al te stevige conclusies mogen er volgens Dynamis nog niet worden uitgetrokken, maar toch bieden de rapportages over het derde kwartaal van de aangesloten makelaarsberdrijven een interessant kijkje in de gevolgen van het coronavirus. Steden buiten de Randstad winnen licht aan populariteit en woningen in het centrum worden vaker te koop gezet.

Starter heeft door coronacrisis steeds minder te kiezen op woningmarkt

Starter heeft door coronacrisis steeds minder te kiezen op woningmarkt

Door de coronacrisis worden meer woningen te koop gezet, maar dit geldt niet voor het prijssegment waarin de meeste starters actief zijn. Dit blijkt uit de twaalf regiorapportages Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3 2020 die Dynamis vandaag heeft gepubliceerd.

Op deze regionale kantorenmarkten slaat corona het hardst toe

Op deze regionale kantorenmarkten slaat corona het hardst toe

Noord of zuid, Randstad of de periferie: op welke gebruikersmarkt voor kantoren slaat corona het hardst toe?

Dynamis: Woningen verkopen in recordsnelheid tijdens coronacrisis

Dynamis: Woningen verkopen in recordsnelheid tijdens coronacrisis

In meer dan de helft van alle Nederlandse gemeenten bereikte de verkoopsnelheid een record. Zowel kopers als verkopers voelen steeds meer de urgentie om de transactie plaats te laten vinden, gedreven door zowel de economische onzekerheid door corona als de aanhoudende krapte op de woningmarkt.

Woningmarkt in coronatijd: pakken wat je pakken kan

Woningmarkt in coronatijd: pakken wat je pakken kan

Vanwege de toegenomen onzekerheid schuiven woningbezitters de geplande verkoop van hun woning naar voren, zo blijkt uit onderzoek door Dynamis. Eigenaren willen nog profiteren van sterke prijsstijging van afgelopen jaren.

'Minder vraag naar bedrijfsruimte door corona'

'Minder vraag naar bedrijfsruimte door corona'

De markt voor bedrijfsruimte krijgt ook last van de virusuitbraak, volgens vastgoedadviseur Dynamis. Deze sector is zeer gevoelig voor economische schommelingen.

De Colonel - Stationsplein Maastricht

Conduent huurt 1.250 m2 kantoor in Maastricht

Call-centeroperator Conduent opent binnenkort een vestiging in kantoorgebouw De Colonel aan het Stationsplein in Maastricht.

Koningin Julianaplein Den Haag

Huurprijzen Haagse topkantoren rijzen pan uit

Huurprijzen voor kwalitatief goede kantoren op de meest gewilde locaties in Den Haag stijgen fors door schaarste.