Lichting van 20 MRE-studenten afgestudeerd

Lichting van 20 MRE-studenten afgestudeerd
Achterste rij v.l.n.r.: Ruben Velema, Alex Korver, Frederik Wuyts, Evert-Jan Burggraaf, Alain Kaufman, Vincent van Sabben, Douglas van Oers, Steef Verweij Voorste rij v.l.n.r.: Erik van der Most, Jolien de Jongh, Herman Nienhuis, Ahmed Ouahim, Anky Vink, Roderick Kuitert, Merel de Leeuw, Rogier Claassen, Sander van Schijndel, Isaura Wolswijk, Jimmy Verheij

Een groep van 20 MRE-studenten heeft op donderdag 24 november 2022 tijdens een feestelijke ceremonie in de Vondelkerk in Amsterdam zijn diploma ontvangen uit handen van MRE-programmamanager drs. Jantine Schrader.

De ASRE feliciteert alle afgestudeerden hartelijk met het behaalde diploma en wenst hun veel succes met hun toekomstige carrière.

Bijzondere felicitaties gingen naar Sander van Schijndel die de MRE-scriptieprijs 2022 won met zijn afstudeerscriptie ‘Meer dan de plint: Wat is ervoor nodig om betaalbare bedrijfsruimte te borgen in stedelijke gebiedstransformatie?’. De MRE-scriptieprijs bestaat uit een studietegoed ter waarde van 2.500 euro.

De MRE-studenten kiezen traditioneel uit het docentencorps van de opleiding de Docent van het Jaar. Dit jaar kozen zij Hannah Nederhand, docent Leadership aan de ASRE.

Effectief leiderschap

Na de opleiding zijn studenten klaar om complexe strategische vastgoedvraagstukken aan te pakken en financiële en maatschappelijke waarde toe te voegen aan de ruimtelijke leefomgeving. Naast vastgoedkennis omvat de MRE van de ASRE ook een belangrijke strategische en innovatieve component, waarin ook effectief leiderschap een belangrijk onderdeel is. De opleiding wordt afgesloten met een scriptie.

Vastgoedbibliotheek.nl

Op de ASRE-website vastgoedbibliotheek.nl vind je alle afstudeerscripties. Zoek op 'ASRE-scripties' of op de achternaam van de auteur.

ASRE Alumni Association MRE (AAAMRE)

Iedereen met een MRE-titel behaald aan de ASRE kan contact houden met medestudenten door lid te worden van de alumnivereniging AAAMRE. Leden hebben toegang tot kennisbijeenkomsten, excursies en het jaarlijkse galadiner Night of the Masters.

Dit artikel is gesponsord door de ASRE.