Provada 2022: dit staat er donderdag 16 juni op het programma

Provada 2022: dit staat er donderdag 16 juni op het programma

De stand van Vastgoedmarkt tijdens Provada 2022 (hal 11, stand 11) kent een vol programma van redactionele rondetafelsessies, live podcasts, bijdragen van kennispartners en pitches van architecten. Dit staat er donderdag 16 juni op het programma.

De beursdagen op de Provada beginnen traditiegetrouw met Vastgoedmarkt Ontbijtradio. In de studio van New Business Radio spreekt Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Servaas van der Laan dagelijks van 9:30 uur tot de opening van de beurs om 10:00 uur met prominente gasten uit de vastgoedmarkt. De gesprekken zijn live te volgen op locatie en later op de dag als podcast te beluisteren via vastgoedmarkt.nl. Hieronder volgt het verdere programma op de stand van Vastgoedmarkt.

11:15 uur – Speciale aankondiging

Lancering van iets heel bijzonders, moois en gaafs. Wat het is? Kom naar de stand van Vastgoedmarkt om deze scoop als eerste te horen!

12:30 uur – ArchitectenTalks: Biobased Bouwen is hot, maar niemand doet het

Hennep, lisdodde en vlas lijken veelbelovende, schone
alternatieven voor glaswol, piepschuim en zelfs beton. Toch komt bouwen met plantaardige materialen maar mondjesmaat op gang. En dat terwijl het de bouw de kans geeft om werk te maken van CO2-reductie en stikstofarm bouwen. Biobased bouwen vraagt om experimenten met materialen en bouwmethoden. Wie durft? Merel Pit, hoofdredacteur van de Architect, gaat in gesprek met de architecten van het Architectenplein.

14:30 uur – Bouwgrond: wie bezit, bepaalt?

De woningcrisis begint bij bouwgrond. Wie de bouwgrond bezit, bepaalt wat ermee gebeurt. Wat betekent dit voor de bouwopgave en de prijzen van nieuwbouwwoningen? Een gesprek onder leiding van de nieuwe Vastgoedmarkt-redacteur Sander van der Ploeg met Erwin van der Krabben, Neprom-directeur Jan Fokkema en NVM-bestuurslid Rob Wassenaar.

16:30 uur – Hoe pakt het hybride werken uit?

Tijdens de coronacrisis ging het veel over het hybride werken. Wat zijn de ervaringen daarmee? Een gesprek onder leiding van Vastgoedmarkt-redacteur Peter Hanff met Jacqueline Hornman-Huberts (managing director Real Estate Services KPN), Herman van den Berg (co-founder Asset Advisory Associates) en Jan-Paul Schop (ceo/founder USP Marketing Consultancy).

Programma Provada 2022

Jannike Huisman

Jannike Huisman

Online eindredacteur

Jannike Huisman is eindredacteur en is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de online content van Vastgoedmarkt. Ze houdt zich bezig met het redigeren van artikelen, contentoptimalisatie, bewaken van de planning en de verspreiding van de content via social media en de nieuwsbrief.