WeWork en Yardi ontwikkelen samen de volgende generatie werkplekbeheersoftware

WeWork en Yardi ontwikkelen samen de volgende generatie werkplekbeheersoftware

Deze samenwerking integreert de toonaangevende software en technische kennis van Yardi met de kennis van WeWork op het gebied van werkplekreserveringen.

WeWork, een toonaangevende wereldwijde aanbieder van flexibele werkplekken, slaat de handen ineen met Yardi®, marktleider op het gebied van vastgoedbeheersoftware. Samen kunnen ze het reeds aangekondigde WeWork Workplace product sneller op de markt brengen en nog geavanceerdere mogelijkheden geven. De gecombineerde expertise biedt bedrijven van elke omvang een universeel platform voor het ondersteunen en optimaliseren van flexwerkstrategieën.

WeWork & Yardi vormen samen een maatwerkoplossing voor de zakelijke markt

Steeds meer bedrijven zijn in rap tempo hybride gaan werken en daarom is het belangrijk dat ze hun strategieën voor ruimtegebruik opnieuw onder de loep nemen en optimaliseren. Hierbij zou de nadruk moeten liggen op het creëren van een omgeving waar medewerkers graag komen en snel aan de slag kunnen. De samenwerking tussen Yardi en WeWork integreert de toonaangevende software en technische kennis van Yardi met de huidige werkplekreserveringssoftware van WeWork voor een maatwerkoplossing voor zakelijke gebruikers. Het geavanceerde WeWork Workplace gaat live in juli 2022, draagt bij aan de overgang naar hybride werken en biedt bedrijven de mogelijkheid om medewerkers een werkplek, kantoorruimte of vergaderruimte te laten reserveren in alle kantoorruimten van het bedrijf, op elke WeWork locatie en bij alle aan WeWork gelieerde ondernemingen.

Yardi biedt al meer dan 40 jaar geïntegreerde vastgoedbeheersoftware aan verhuurders, investeerders, eigenaars en vastgoedbeheerders. De aangekondigde samenwerking brengt de toonaangevende software en technische kennis van Yardi samen met het wereldwijde ledennetwerk van WeWork dat bestaat uit meer dan 26.000 kleine en middelgrote en 2300 grote ondernemingen, waaronder 63% van de Fortune 100 bedrijven.

Schaalbaar en toekomstbestendig

'Toen we begonnen met de lancering van WeWork Workplace, zagen we een geweldige mogelijkheid om de groei van ons product te versnellen en de mogelijkheden ervan uit te breiden met de expertise van het platform van Yardi. Samen kunnen WeWork en Yardi een schaalbare en toekomstbestendige end-to-end oplossing bouwen. Deze samenwerking onderstreept het belang van holistische oplossingen die kunnen worden ingezet voor iedere vastgoedstrategie,' zegt Scott Morey, President van WeWork Technology and Innovation.

'Yardi heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van innovatieve softwareoplossingen voor commercieel vastgoed en Yardi software wordt gebruikt om meer dan één miljard vierkante meter commerciële ruimte te beheren. We vinden het fantastisch dat we de mogelijkheid hebben een innovatieve oplossing te creëren voor bedrijven wereldwijd,' zegt Rob Teel, Senior Vice President, Global Solutions van Yardi.

Dit artikel is gesponsord door Yardi

Bezoek ook het partnerdossier op Vastgoedmarkt.nl