Horeca op Het Rond in Houten breidt uit

Horeca op Het Rond in Houten breidt uit
Het Rond in Houten

De horeca op Het Rond in Houten wordt binnenkort uitgebreid. De eigenaar van Boca Bar & Kitchen begint namelijk een tweede zaak: Brother Louie bar & pizza. De horeca-ondernemer heeft onlangs een tweede huurcontract afgesloten met vastgoedbelegger Altera Vastgoed.

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed heeft met de horecaondernemer van Boca Bar & Kitchen een tweede huurovereenkomst gesloten voor de huur van 250 m² BVO aan Het Rond 36. Naast Boca Bar & Kitchen gaat de ondernemer Brother Louie bar & pizza starten. De opening van dit hippe totaalconcept zal medio juli plaatsvinden.

Kernwinkelgebied

Met de toevoeging van horeca met terras op Het Rond geeft Altera verder invulling aan het verbeteren van het verblijfsklimaat en een langere verblijfsduur. Op het plein zijn reeds kwalitatief goede horeca zaken als de Boca Bar, Enzo en Barista gevestigd, waardoor er een compleet horeca aanbod voor de Houtenaar is ontstaan. Het Rond is het kernwinkelgebied van Houten dat naast drie full service supermarkten ook een foodhal (de Vershof) en divers aanbod aan non-food biedt. Het winkelaanbod omvat een goede mix van lokaal ondernemerschap en grootwinkelbedrijven.

Erwin Wessels, CIO van Altera: “Het Rond in Houten is een centrum waar een compleet dagelijkse aanbod in food en non-food alsmede meerdere dienstverleners en horecaondernemers is gevestigd. Met de toevoeging van een nieuwe horecazaak wordt verder invulling gegeven aan de gewenste huurdersmix gericht op de dagelijkse behoeftes van de consument”.

Voor deze verhuurtransactie werd Altera bijgestaan door AdHoc horecamakelaars.

Dit artikel is gesponsord door Altera Vastgoed

Bezoek ook het partnerdossier op Vastgoedmarkt.nl.

Rogier André de la Porte, Directeur Bestaande Stad

Gemeente Rotterdam steekt hand uit naar vastgoedeigenaren winkelgebieden

Met de aanpak en het fonds vitale kerngebieden pakt de gemeente Rotterdam maar liefst 56 kernwinkelgebieden aan. In het fonds zit negen miljoen euro, afkomstig uit de verkoop van ENECO-aandelen. De gemeente zoekt de samenwerking met ondernemers en vastgoedeigenaren om het fonds en de aanpak te versterken. In een podcast opgenomen op de Provada: 'We steken onze handen uit naar vastgoedpartners in de gebieden.'

Horeca stuurt brandbrief naar Tweede Kamer na forse verhoging btw-tarief

Horeca stuurt brandbrief naar Tweede Kamer na forse verhoging btw-tarief

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft voorafgaand aan het hoofdlijnenakkoord-debat van woensdag 22 mei een brandbrief gestuurd naar de Tweede Kamer. Een forse btw-verhoging voor de sector betekent een forse toename aan faillissementen en een klap voor ondernemer en consument, vindt de branchevereniging.

Er ligt een coalitieakkoord: wat betekent het voor de horeca?

Er ligt een coalitieakkoord: wat betekent het voor de horeca?

Horecaondernemers kunnen - volgens het hoofdlijnenakkoord van het nieuwe kabinet - uitkijken naar lastenverlichting. Tegelijkertijd wordt de btw op hotelovernachtingen verhoogd. Misset Horeca nam het document onder de loep en zette de zaken op een rij die invloed kunnen hebben op het ondernemerschap.

Veel ondernemers verwachten prijsstijgingen

Veel ondernemers verwachten prijsstijgingen

Veel ondernemers in Nederland voorzien verdere prijsstingingen, al geeft meer dan de helft van de ondernemers aan die kostenstijgingen niet of nauwelijks te kunnen doorberekenen aan hun klanten.