Yardi neemt softwarebedrijf We are Forge Ltd over

Yardi neemt softwarebedrijf We are Forge Ltd over

Yardi heeft op 15 juni het Britse softwarebedrijf We Are Forge Ltd (Forge) overgenomen. Deze ontwikkelaar is gespecialiseerd in bezoekersbeheer en slim toegangsbeheer voor vastgoed. "Met deze aanwinst laten we eens te meer zien dat we willen investeren in innovatieve teams en technologie," vertelt Neal Gemassmer, Vice President of International van Yardi.

We are Forge Ltd is gevestigd in Bristol in het Verenigd Koninkrijk en biedt software voor bezoekersbeheer die medewerkers, bezoekers, receptieteams en pandbeheerders meer mogelijkheden geeft.

Yardi® heeft op 15 juni 2021 de overname van We Are Forge Ltd (Forge) bekendgemaakt. Softwarebedrijf Forge is gevestigd in Bristol in het Verenigd Koninkrijk en gespecialiseerd in bezoekersbeheer en slim toegangsbeheer voor vastgoed, waaronder kantoorpanden, winkels, fabrieken, flexibele werkruimten en onderwijsinstellingen.

Cloudoplossing voor bezoekersbeheer

Het Forge Bluepoint product van het bedrijf is een cloudoplossing voor bezoekersbeheer die is geïntegreerd in de toegangscontrole van veel vooraanstaande kantoorpanden in Londen. Hierdoor kunnen bedrijven hun bezoekers op een flexibele en veilige manier beheren. Naast de ontvangst en contactloze slimme toegang integreert Forge Bluepoint ook met andere technologie in het pand, zoals toegang tot vergaderruimten, liften en parkeergelegenheid.

Samen zullen we Forge Bluepoint marktleider maken in alle sectoren waarin we actief zijn.”

"We zijn blij dat we nu onderdeel uitmaken van de Yardi familie. Samen zullen we Forge Bluepoint marktleider maken in alle sectoren waarin we actief zijn", zegt Paul Speariett, medeoprichter en Director van Forge. "Dit is een bijzondere fase voor Forge en ons team en we kijken uit naar de toekomst als onderdeel van het end-to-end aanbod van Yardi."

"We zijn blij dat we het gehele team van Forge kunnen verwelkomen in de Yardi familie", zegt Neal Gemassmer, Vice President of International van Yardi. "Met deze aanwinst laten we eens te meer zien dat we willen investeren in innovatieve teams en technologie, zodat we de branche nog beter kunnen van dienst kunnen zijn."

Ontdek hoe de producten van Yardi met één enkele geïntegreerde oplossing bijdragen aan de transformatie van vastgoedactiviteiten.

Over We Are Forge Ltd.

Forge is opgericht in 2013 en gevestigd in Bristol in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt software die mensen en panden met elkaar in verbinding brengt. Forge Bluepoint Visitor Management wordt op dit moment door vooraanstaande bedrijven als Landsec, HB Reavis, John Lewis and Partners, CBRE en Savills ingezet voor meer dan twee miljoen vierkante meter vastgoed in het Verenigd Koninkrijk. Kijk voor meer informatie op weareforge.io (Engels).

Over Yardi

Yardi® ontwikkelt en ondersteunt toonaangevende beheersoftware voor beleggingen en vastgoed voor alle vastgoedondernemingen. Yardi is in 1984 opgericht, heeft het hoofdkantoor in Santa Barbara in de Verenigde Staten en ondersteunt klanten wereldwijd vanuit kantoren in Europa, het Midden-Oosten, Azië-Pacific en Noord-Amerika. Kijk voor meer informatie op yardi.nl.

Dit artikel is gesponsord door Yardi

Bezoek ook het partnerdossier op Vastgoedmarkt.nl